Geverifieerd

Unizo

Introductie:

Wij geven u info en advies
Een goed geïnformeerde ondernemer is er twee waard. Daarom helpt UNIZO u te ondernemen met kennis van zaken.

We informeren u dagelijks via onze website en elke twee weken krijgt u het praktische Z.O.magazine. Worstelt u met een praktische ondernemersvraag? Dan staan ons online UNIZO Kennisnet tot uw dienst. Wij houden u ook op de hoogte via elektronische nieuwsbrieven.

De klok rond kan u terecht bij onze UNIZO Ondernemerslijn. U bent ook welkom in uw regiosecretariaat voor een persoonlijk adviesgesprek. Voor meer specifieke vragen is er het UNIZO-tweedelijnsadvies.

Wij bieden u een netwerk
Als UNIZO-lid maakt u deel uit van een rijk netwerk. U kan uw collega-ondernemers ontmoeten en met elkaar van gedachten wisselen tijdens talloze infosessies, opleidingen en netwerkactiviteiten in uw streek. Helemaal op maat van uw profiel, of u nu een prille starter bent of een uit de kluiten gewassen KMO.

De lokale UNIZO-ondernemersverenigingen in de meeste Vlaamse gemeenten behartigen daarnaast uw belangen en organiseren acties zoals eindejaarsfeesten of de Dag van de Klant.

Meer weten? Bekijk hier de UNIZO Voorstellingsbrochure en ontdek wat UNIZO voor u kan betekenen. In het Activiteitenverslag leest u onze realisaties van het afgelopen werkjaar en vindt u ook de prioriteiten voor het nieuwe werkjaar terug.

Aarzel ook niet om ons te bellen, te mailen of te bezoeken.
U vindt hier de contactgegevens van alle UNIZO-kantoren.Neem contact op


Adresgegevens

Unizo
Kloosterstraat 1
2200 Herentals