Geverifieerd

Think Twice Advice

Introductie:

Think Twice Advice werkt vanuit de passie en voorliefde voor creatieve, social- en non-profitorganisaties. Werelden waarin mensen en intrinsieke motivatie centraal staan, waar creativiteit en vernieuwing elkaar elke dag opnieuw ontmoeten en waarin groei niet enkel financieel wordt uitgedrukt. Het is een sector waarin we een jarenlange ervaring hebben opgebouwd. Die expertise willen we graag delen.

Tijdens het begeleidingsproces denken we samen met u mee over hoe u structuur, zingeving, persoonlijk welzijn en groei stevig kan inbedden in de strategie, visie en missie en doelstellingen van uw organisatie.

We reiken u tools aan om niet enkel economisch te ‘groeien’, maar ook om de ontwikkeling en mogelijkheden van al uw werknemers te optimaliseren. Financiële winst is het middel, maatschappelijke winst en persoonlijke groei het doel. Duurzaamheid, welzijn, vernieuwing en inhoud staan daarbij centraal.

Think Twice Advice analyseert uw werking vanuit verschillende invalshoeken en bouwt mee aan een sterkere organisatie. We begeleiden en adviseren u graag op het vlak van:

organisatieontwikkeling;
het definiëren van uw strategie, visie en missie;
het uitwerken van een businessplan;
leiderschapsstijlen bij verandering;
personal coaching;
team coaching;
veranderingsmanagement & communicatie;
interim management tijdens veranderingsprocessen.Neem contact op


Adresgegevens

Think Twice Advice
Esperantostraat 19
9040 Gent