Geverifieerd

Plug

Introductie:

Een creatieve aanpak werkt altijd, zowel bij een advertentie of campagne, een mailing, een website, een uitnodiging als bij een baanaffiche, magazine, huisstijl of logo. Straffe concepten houden langer de aandacht vast en liggen aan de basis van een modern en trendy imago.

Websites
Aanwezig zijn op het internet is niet voldoende in Vlaanderen of België. Een website is immers het visitekaartje van uw onderneming, die door iedereen op elk gewenst moment van de dag te bekijken is. Zorg er dus voor dat u goed voor de dag komt. Plug maakt van uw site een aantrekkelijk, uitnodigend en toegankelijk geheel. Daarnaast verzorgen wij een totaalpakket aan internetdiensten, zoals: domeinregistratie, hosting, e-mailmarketing, ... en dit ook voor andere bureaus.

Buitenreclame en belettering
Bedrijfswagens - zowel vracht- als personenwagens - vormen een interessante, zichtbare, flexibele en mobiele drager voor uw publiciteit. Ook uw gevel komt hiervoor in aanmerking. Door uw winkel- of bedrijfslocatie letterlijk en figuurlijk publicitair in te kleden, verhoogt u uw aanwezigheid in het straatbeeld en versterkt u uw imago.

Advertenties en campagnes
Een sterke advertentie of campagne begint bij een sterk concept. Wat is de kernboodschap die we op de doelgroep moeten overbrengen en hoe kunnen we deze op een originele en creatieve manier verpakken? Bij Reclamebureau Plug streven we steeds naar een kernachtige, creatieve en zeer herkenbare boodschap die de aandacht trekt en blijft hangen bij de consument.

Mailings
Reclamebureau Plug realiseert voor u doordachte mailings, die opvallen door hun grafisch ontwerp en hun inhoud. Bij Direct Mail wordt uw boodschap gericht en op naam verstuurd. De ontvanger voelt zich hierdoor directer en persoonlijker aangesproken. Op die manier is het mogelijk om zeer gepersonaliseerde boodschappen te versturen naar individuen uit nauwkeurig omschreven doelgroepen. Ofwel wenst u heel breed te gaan en kiezen we voor een bus-aan-bus mailing met grote oplage.

Logo's en huisstijlen
Onze logo's maken uw bedrijf in één oogopslag herkenbaar en vertellen iets over de filosofie, de plaats in de markt, de waarden en de doelstellingen ervan. Ons grafisch ontwerpbureau zorgt voor een sterke en tijdloze vormgeving van uw logo en samen met de huisstijl (briefpapier, facturen, naamkaartjes, enveloppes, ...) bepaalt dit het imago van uw onderneming.

Presentaties
Snel een overtuigende presentatie nodig? Slideshows en PowerPoint-presentaties bieden op dit vlak vele mogelijkheden. Zelf kunt u zeker iets in elkaar knutselen, maar als het echt mooi en overtuigend moet zijn, hebt u toch een externe specialist of bureau nodig.

Digitale nieuwsbrieven
De digitale nieuwsbrief is een schitterend communicatiemiddel. Nieuwsbrieven zijn statisch of dynamisch, laten directe respons toe via e-mail, ze kunnen via links uw klanten of prospecten verder begeleiden naar uw website en ze zijn heel direct. Bovendien kunnen ze sneller worden aangemaakt en goedkoper worden verstuurd dan gedrukte nieuwsbrieven.

Verpakkingen en displays
Originele ideeën voor de verpakking van uw product, lancering van een nieuw product, verkoopondersteuning, promoties, acties naar verdelers toe, ... Communicatiebureau Plug vindt een sprekend concept voor elke gelegenheid. Hier maken we het onderscheid met andere reclamebureaus.

Folders en brochures
Ook voor mooie, stijlvolle en luxueuze folders of brochures bent u bij Reclamebureau Plug aan het juiste adres. Kwaliteit wordt hier bepaald door afwerking en papiersoort. Dankzij onze expertise kunt u een beklijvende indruk nalaten bij uw klanten en prospecten. Plug staat in voor de volledige prepress van uw drukwerk en volgt voor u het verdere productieproces op, van druk en afwerking tot en met de levering.

Magazines
Uw klanten op de hoogte houden van wat reilt en zeilt in uw bedrijf? Dit kan best met een eigen magazine. Ons communicatiebureau zorgt voor een trendy en stijlvol ontwerp, leidt de fotografie in goede banen en zorgt ook voor inhoud en copywriting. In gedrukte vorm langs de brievenbus of in digitale vorm via e-mail, de nieuws- en aandachtswaarde van een eigen magazine zijn niet te onderschatten.Neem contact op


Adresgegevens

Plug
Sint-Martinusstraat 19
8800 Rumbeke